Cautare

5820 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bucure ti" (3.40 secunde)
"Pai, nu poate decat sa ma bucure. ... Evident ca nu poate decat sa ma bucure ieftinirile la carburanti", a afirmat Sever Manescu, alt conducator auto.
- Inteleg ca pentru oameni nu este nimic mai bun, decat sa se bucure si sa faca ce este bine in viata.
Centrul de Analiza si Inovare Economico-Sociala - CAIES, in parteneriat cu Asociatia Catalactica - Filiala București, au dat startul proiectului M.A.M.A.
Si noi consideram ca de cresterea economica trebuie sa se bucure toti contribuabilii, asa cum de austeritate a avut parte marea majoritate a romanilor.
Si noi consideram ca de cresterea economica trebuie sa se bucure toti contribuabilii, asa cum de austeritate a avut parte marea majoritate a romanilor.
Lasati-i sa se bucure de copilarie, de vacanta prelungita de catre iarna nabadaioasa de afara, dar nu-i cocolositi si nu-i vaitati pentru ca au prea multe teme, caci n-au mai multe decat am avut noi si o minte care nu e ocupata pozitiv, gandeste lucruri rele.
Ele trebuie sa se bucure de timpul pe care il au pentru propria persoana si sa inteleaga faptul ca a fi singur nu este o tragedie iar viata merge mai departe.
In acest weekend totul este despre tine, iar astrele par sa-ti surada. ... Profita de aceste zile linstite pentru a-ti incarca bateriile. ... Singurul lucru care ar putea impiedica acesti nativi sa se bucure de ceea ce li se intampla ar fi grijile pe care si le fac singuri.
Pentru ca tot in Romania exista milioane de oameni inteligenti si frumosi, care stiu sa admire si sa se bucure. ... Si va cer eu scuze in locul celor care nu vor sau nu sunt capabili sa se bucure de acest extraordinar succes.
Dupa cum va puteti inchipui, Chania este o destinatie de vacanta ideala, atat pentru cupluri aflate in cautarea romantismului, cat si pentru familii cu copii care vor sa se bucure de plaje scaldate de apele cristaline ale Marii Egee, precum Efalonisi, Balos si Falassarna, monumente istorice inedite si povesti venetiene.
Bucureşti, Direcţia Judeţeană ... Bucureşti, căminele studenţeşti din Regie. ... Doar cateva nereguli semnalate de ziarişti sau observatori.
Eu nu le-as fi dat voie jucatorilor mei sa se bucure asa dupa un asa meci. Nu voi juca niciodata asa.
Inregistrarea de pierderi, pentru anul 2009, in sectorul bancar este putin probabil sa se produca. ... Din contra, ar trebui sa ne bucure pentru ca acesti bani de obicei nu merg in buzunarele unor persoane, in buzunarele unor firme sau ale unor actionari.
de 2001 si 2002, Vali David, s-a declarat multumit de evolutiile elevilor sai, care au obtinut rezultate ce dau sperante.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Trebuie subliniat ca toate contractele au incetat, prin acte aditionale, la 01 martie 2009.
Anul trecut, valoarea totala a piatei media a ajuns la 316 milioane de euro (inclusiv bartere),cu 9% sub nivelul raportat in 2009, potrivit studiului Media Fact Book realizat de Initiative Media Romania.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding. ... Cotidianul a avut, in 23 decembrie 2009, ultima aparitie. ... In 2009, ziarul revinela titlul National.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
google-analytics.com